Reference

 

Profesionalni in zanesljivi

Smo tim strokovnjakov, ki se zaveda pomena strokovnega in kakovostnega dela. Imamo skupno lastnost, da se zavedamo, da je učenje delo, da je delo igra in da je igra učenje. Tako se poslužujemo raznovrstnih metod in oblik dela. S takim načinom dela znanje in vsebino približamo vsem, tudi še tako zahtevnim poslušalcem.

 
 
 • Petra Zega
  Potrebujete vodeno razpravo ali delavnico, morda team building? So vaši udeleženci odrasli ali otroci? Imate pred seboj izziv, ko udeležencem manjka motivacije, vi pa bi želeli, da so aktivni? Potem je zagotovo prava izbira Katja in njene dolgoletne izkušnje, ki jih spretno združuje in usklajuje, da imate najboljši končni rezultat. Katja je izredno prilagodljiva, odprta in topla oseba, ki jo udeleženci sprejmejo »za svojo«.
  Petra Zega
  ZPMS
 • Lana Gobec
  S Katjo Legebitra sodeluje že vrsto let. Skozi leta je izvedla vrsto delavnic, ki so pripomogle k boljšemu delu in razumevanju znotraj ekipe ter grajenju profesionalnih medsebojnih odnosov na delovnem mestu. Njeno delo je bilo vedno odgovorno, celovito in prilagojeno potrebam organizacije.
  Lana Gobec
  Legebitra
 • Nana Povšič Ružić
  Ko že misliš, da je normalno, da si pod pritiskom, da vsakodnevno gasiš požare ter loviš ravnotežje, ti Katja pokaže načine, da je možno tudi drugače. Ne verjameš čisto, da je mogoče. Na začetku je težko, saj ne tebi ne kolektivu nove rutine niso domače, potem pa se umiriš in deluješ na drug, zbran in metodičen način. Do naslednje krizice, ko spet pokličeš Katjo… A je vsakič lažje.
  Nana Povšič Ružić
  Notarka
 • Mag. Nataša Erjavec
  Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, s svojim kadrom, je v zadnjem desetletju doživel izjemen preporod, tako na področju strokovnosti kot infrastrukture. Pomemben zagon nam je dala naša vizija. Bili smo na točki, ko smo se morali vprašati kdo smo, kje smo in kaj želimo. Skozi zahteven proces nas je več kot uspešno vodila Katja. S strokovnim, profesionalnim in prijaznim pristopom, je iz nas iztisnila več kot smo si upali in želeti. Zdaj uspešno stopamo po poti, saj nam je znano kam želimo. Katjo vključimo tudi takrat, ko nastopijo profesionalne dileme in na videz nepremostljiva nesoglasja. Z izjemnim čutom za slehernega izmed udeleženih, potrpežljivostjo in strokovnost je že večkrat pomagala zaposlenim k novemu, boljšemu sodelovanju. Je pravi zaklad idej pri izboljšavah vodenja zavoda.
  Mag. Nataša Erjavec
  ravnateljica DDB
 • Ana Slamič
  S Katjo sodelujemo že več kot 10 let in je postala nepogrešljiv del naše organizacije. Je ena izmed redkih edukatorjev, s katero sodelujemo, kjer so vedno vsi udeleženci navdušeni in se z veseljem prijavljajo na ponovna izobraževanja, ki jih vodi. Vsa njena izobraževanja so interaktivna, vključujoča in prav nikoli dolgočasna. Še najbolj introvertirane ljudi pripravi do sodelovanja in razmišljanja. Njena energija in predanost do uspeha pri zaposlenih vedno obrodi rezultate. Toplo priporočam, navdušeni boste.
  Ana Slamič
  direktorica Sojer d.o.o.
 • Igor Pavel
  Dobrovita d.o.o. je podjetje, ki je zraslo iz 5 na 135 zaposlenih. Z zelo raznoliko posadko, ki jo sestavljajo tako mladi sodelavci, veterani, osebe s statusom invalida, kot osebe iz ranljivih ciljnih skupin, uspešno krmarimo v slovenskem in evropskem okolju. Zaradi potreb okolja in skokovite rasti, smo morali velikokrat temeljito spremeniti delovanje. Vodstvo podjetja je zastavilo cilje in pot, Katja pa je venomer poskrbela, da so bile naše velike ideje na ustrezen način komunicirane z vsemi zaposlenimi. Spremembe med zaposlenimi pogosto zanetijo nepredstavljive strahove, odpore in v najslabšem primeru tudi bolj ali manj tihe upore, ki jih vodstvo osredotočeno na cilj, zlahka spregleda in tudi ne razume. Katja je s svojo dolgoletno dejavnostjo v našem podjetju postala nepogrešljiva sodelavka, ki na subtilen način poskrbi za komunikacijo in pozitivno klimo na vseh nivojih.
  Igor Pavel
  Direktor podjetja Dobrovita d.o.o.

 

Podjetja


DELO d.d., Zavarovalnica Maribor, DARS, Lisca, Baumax, Sojer d.o.o. (Mič Styling), Peko, FMC d.o.o., FMC skupina, Miška, IPROM, Adria Media, OMG, Sberbank, UNICEF , Habit, Cestno podjetje Koper, Cestno podjetje Ptuj, Mint international House, Rufus, Donar, Promina, Jazon, Dobrovita, Socius, ICES, Elektro Maribor, Elektro Celje, Planet GV, Educa, Ambicij, Klin, BMC, ZM Providus, Infekta, Žurnal 24, Mobik, Cosylab, NPS, Asgun…

 
 

Šole in vrtci


OŠ Prežihovega Voranca MB, OŠ Venclja Perka, OŠ Slave Klavore, OŠ Šmarje pri Kopru, OŠ Šempeter pri NG, OŠ Loški potok, OŠ Vodice, OŠ Bojan Ilicha, OŠ Šmihel, OŠ Rogaševci, OŠ Prade, OŠ Kamnica, OŠ Ruše, OŠ Prule, OŠ Livada Izola, OŠ ob Dravinji Sl. Konjice, OŠ Miklavž, OŠ Bežigrad, OŠ Ljubečna, OŠ Dobrovo, OŠ Domžale, OŠ Dante Alighieri, OŠ Draga Bajca Vipava, OŠ Jakobski dol, OŠ Polzela, OŠ Orehek, OŠ Bistrica, OŠ Dob pri Domžalah, OŠ Ig, OŠ Lucija, Vrtec Ledina, Vrtec Mala nedelja, Vrtec Ravne na Koroškem, Vrtec Polzela, Vrtec Urša, Vrtec Solkan

 
 

Mednarodna sodelovanja


Lisca Zagreb, Lisca Sarajevo, Lisca Beograd, Lisca Skopje, Telekom Srpski, VIP fond, Centar modernih veština, Prime comunications, PR WEEK Beograd 2007, 2008, PROACTIVE 2008, Foundation Together Kosovo

 
 

Nevladne organizacije


Legebitra, MEPI, Javni zavod Mladi zmaji, Zveza tolmačev znakovnega jezika, Mobin, UNICEF Slovenija, Ekvilib, GROZD, Mladinski svet, Taborniki, Ustanova Skupaj, Zaletalnica, TiPovej!, Media Forum, Seecran, Movit, Pekarna, Zveza svobodnih sindikatov Slovenije

 
 

Imate vprašanje? Želite ponudbo in nasvet?
Uporabite naše kontaktne podatke in stopite v stik.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.