Poslovni coaching

 

Skupaj dosegamo cilje!

 
 

POSLOVNI COACHING

Vodstveni (executive) coaching je individualni izobraževalni proces, ki omogoča učinkovitejše učenje in razvoj posameznika, s čimer se izboljša doprinos zaposlenega k uspešnosti organizacije. Usmerjen je v doseganje ciljev in postavljanje pravih strategij. Vodi do načina obnašanja za doseganje teh ciljev. Izhaja iz osnove, da sta vsak posameznik in organizacija drugačna in, da lahko posameznik na dolgi rok najbolje dosega rezultate, če samostojno, vendar vodeno pride do najboljše rešitve, ki bo v največji meri prilagojena njegovi osebnosti, potencialu in okolju v katerem deluje. Vsebuje elemente psihologije, komunikacije, filozofije ter menedžmenta in vodenja.

Investicija v coaching ne pomeni le doseganja poslovnih rezultatov marveč razvijanje osebne rasti, strategije razmišljanja in spremembo omejujočih vedenjskih vzorcev.

 

Andreja Anžur Černič, dipl.oec executive coach

Svoje dvajsetletne delovne izkušnje je gradila v mednarodnem svetovalnem podjetju, nadaljevala v družinskem podjetju, vodila zunanjetrgovinske projekte v zasebnem podjetju skupaj z razvijanjem veleprodaje in izgradnjo trgovske mreže v Sloveniji.

Zadnjih deset let v gospodarstvu je posvetila založništvu ter vodenju oddelkov. (DZS, Finance, GV, DELO). Od leta 2007 deluje v okviru samostojnega podjetja kot coach, mentor in svetovalec s poudarkom na mehkih veščinah vodenja. Njen način dela temelji na dolgoletnih izkušnjah ter smislu za vodenje in motiviranje ljudi s poudarkom na doseganju zastavljenih ciljev. Odlikujejo jo profesionalnost, znanje, izkušnje, delavnost, odločnost, pozitivna energija, komunikativnost, poštenost in odkritost.

Reference: Simobil d.d., Delo d.d., Časnik Finance, Energoplan skupina, Bisnode d.o.o., OMG, Omnicom media group, Agencija Luna, Thomy f.e. d.o.o., Mint international house d.o.o., Združenje manager.,Ljubljanska borza, Inštitut Repubike Slovenije za rehabilitacijo, Gorenje design studio, Iveco, Poanta d.o.o., Planet GV.

 

Imate vprašanje? Želite ponudbo in nasvet?
Uporabite naše kontaktne podatke in stopite v stik.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.