O nas

 

Profesionalni in zanesljivi

Smo tim strokovnjakov, ki se zaveda pomena strokovnega in kakovostnega dela. Imamo skupno lastnost, da se zavedamo, da je učenje delo, da je delo igra in da je igra učenje. Tako se poslužujemo raznovrstnih metod in oblik dela. S takim načinom dela znanje in vsebino približamo vsem, tudi še tako zahtevnim poslušalcem.

 
 
 • Petra Zega
  Potrebujete vodeno razpravo ali delavnico, morda team building? So vaši udeleženci odrasli ali otroci? Imate pred seboj izziv, ko udeležencem manjka motivacije, vi pa bi želeli, da so aktivni? Potem je zagotovo prava izbira Katja in njene dolgoletne izkušnje, ki jih spretno združuje in usklajuje, da imate najboljši končni rezultat. Katja je izredno prilagodljiva, odprta in topla oseba, ki jo udeleženci sprejmejo »za svojo«.
  Petra Zega
  ZPMS
 • Lana Gobec
  S Katjo Legebitra sodeluje že vrsto let. Skozi leta je izvedla vrsto delavnic, ki so pripomogle k boljšemu delu in razumevanju znotraj ekipe ter grajenju profesionalnih medsebojnih odnosov na delovnem mestu. Njeno delo je bilo vedno odgovorno, celovito in prilagojeno potrebam organizacije.
  Lana Gobec
  Legebitra
 • Nana Povšič Ružić
  Ko že misliš, da je normalno, da si pod pritiskom, da vsakodnevno gasiš požare ter loviš ravnotežje, ti Katja pokaže načine, da je možno tudi drugače. Ne verjameš čisto, da je mogoče. Na začetku je težko, saj ne tebi ne kolektivu nove rutine niso domače, potem pa se umiriš in deluješ na drug, zbran in metodičen način. Do naslednje krizice, ko spet pokličeš Katjo… A je vsakič lažje.
  Nana Povšič Ružić
  Notarka
 • Mag. Nataša Erjavec
  Dijaški dom Bežigrad Ljubljana, s svojim kadrom, je v zadnjem desetletju doživel izjemen preporod, tako na področju strokovnosti kot infrastrukture. Pomemben zagon nam je dala naša vizija. Bili smo na točki, ko smo se morali vprašati kdo smo, kje smo in kaj želimo. Skozi zahteven proces nas je več kot uspešno vodila Katja. S strokovnim, profesionalnim in prijaznim pristopom, je iz nas iztisnila več kot smo si upali in želeti. Zdaj uspešno stopamo po poti, saj nam je znano kam želimo. Katjo vključimo tudi takrat, ko nastopijo profesionalne dileme in na videz nepremostljiva nesoglasja. Z izjemnim čutom za slehernega izmed udeleženih, potrpežljivostjo in strokovnost je že večkrat pomagala zaposlenim k novemu, boljšemu sodelovanju. Je pravi zaklad idej pri izboljšavah vodenja zavoda.
  Mag. Nataša Erjavec
  ravnateljica DDB
 • Ana Slamič
  S Katjo sodelujemo že več kot 10 let in je postala nepogrešljiv del naše organizacije. Je ena izmed redkih edukatorjev, s katero sodelujemo, kjer so vedno vsi udeleženci navdušeni in se z veseljem prijavljajo na ponovna izobraževanja, ki jih vodi. Vsa njena izobraževanja so interaktivna, vključujoča in prav nikoli dolgočasna. Še najbolj introvertirane ljudi pripravi do sodelovanja in razmišljanja. Njena energija in predanost do uspeha pri zaposlenih vedno obrodi rezultate. Toplo priporočam, navdušeni boste.
  Ana Slamič
  direktorica Sojer d.o.o.
 • Igor Pavel
  Dobrovita d.o.o. je podjetje, ki je zraslo iz 5 na 135 zaposlenih. Z zelo raznoliko posadko, ki jo sestavljajo tako mladi sodelavci, veterani, osebe s statusom invalida, kot osebe iz ranljivih ciljnih skupin, uspešno krmarimo v slovenskem in evropskem okolju. Zaradi potreb okolja in skokovite rasti, smo morali velikokrat temeljito spremeniti delovanje. Vodstvo podjetja je zastavilo cilje in pot, Katja pa je venomer poskrbela, da so bile naše velike ideje na ustrezen način komunicirane z vsemi zaposlenimi. Spremembe med zaposlenimi pogosto zanetijo nepredstavljive strahove, odpore in v najslabšem primeru tudi bolj ali manj tihe upore, ki jih vodstvo osredotočeno na cilj, zlahka spregleda in tudi ne razume. Katja je s svojo dolgoletno dejavnostjo v našem podjetju postala nepogrešljiva sodelavka, ki na subtilen način poskrbi za komunikacijo in pozitivno klimo na vseh nivojih.
  Igor Pavel
  Direktor podjetja Dobrovita d.o.o.

Katja Bizjak

univ. dipl. soc. pedagoginja, trener, coach

Katja že več kot 15 let vodi različne seminarje in delavnice na teme medsebojnih odnosov, komunikacije, vodenja, reševanja konfliktov, osebnega in profesionalnega razvoja … Izvedla je preko 100 delavnic z odraslimi in preko 500 delavnic z otroki in mladostniki. Verjame, da sta področji osebnega in profesionalnega razvoja tesno prepleteni med seboj. Zato jo pri delu vodijo predvsem »praktičnost in uporabnost« - želi si, da bi udeleženci treningov in delavnic dobili zase uporabna orodja in ideje ter jih potem s pridom uporabljali v praksi.


Tanja Povšič

diplomirana učiteljica razrednega pouka

NLP Praktik, transformativni mediator in Zagovornica otrok preko Urada Varuha človekovih pravic RS, se že vrsto leto ukvarja z vodenjem različnih delavnic s področja mehkih psiholoških veščin. Dela z različno starostno populacijo (z predšolskimi otroki, osnovnošolskimi otroki, mladostniki, mladimi in odraslimi) ter tako nadgrajuje lastno znanje s pridobljenimi izkušnjami. Leta 2009 je oblikovala tudi svojo Šolo za starše »Zavestno starševstvo« in v sklopu le-te izvedla več kot 90 izobraževanj za starše. Njeno vodilo je lastna aktivnost, optimizem, biti naraven in radost do življenja, svoje delavnice pa vedno obogati s konkretnimi primeri. Je mati dveh punčk.


Damjan Habe

univ. dipl. socialni pedagog, trener

Damjan opravlja poklic vzgojitelja domskih otrok, ob enem pa predava na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem. Pri opravljanju poklica je predan delu z mladimi, v osebnem življenju je oče treh otrok. Poklicno pot je začel v Mladinskem domu Malči Beličeve v Ljubljani, kjer je delal kot vzgojitelj, bil soustanovitelj Mladinskega centra Domžale, pot nadaljeval pri Mladinskem domu Jarše (LJ), kjer je danes zaposlen kot vzgojitelj domskih otrok. Damjan profesionalno znanje kot tudi izkušnje prenaša preko seminarjev in predavanj komunikacije, javnega nastopanja, reševanja konfliktov, dela in razvoja timov. Specialistično pa se usmerja v vzgojne teme, pomoč staršem pri vzgoji in delo s pedagoškimi kolektivi.


Marina Ristić

univ.dipl. socialna pedagoginja

Marina je socialna pedagoginja, ki že več kot 8 let dela z mladostniki, veliko izkušenj je pridobila kot vzgojiteljica v vzgojno-izobraževalnem zavodu z mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi težavami. Z mladimi izvaja različne aktivnosti kot so treningi socialnih veščin, treningi komunikacije, pogovorne večere, kreativne delavnice (ples, drama, ustvarjanje) ter izmenjave v tujini. Zaključuje magistrski študij Supervizija, osebno in organizacijsko svetovanje. Izvaja supervizijo v timih, individualni in skupinski koučing ter svetovanje. Izhaja iz teorije izbire in realitetne terapije ter verjame, da smo ljudje vedno v nastajanju.


Melani Kovač

certificirana aromaterapevtka

Melani, šolana plesalka, z diplomo iz informatike in dizajna, se je že v času študija se je začela zanimati za aromaterapijo, še posebej za področje psihoaromaterapije, tako da se je izšolala tudi za aromaterapevtko. Zdaj že več kot 5 let vodi različne tečaje, delavnice in predavanja za otroke in odrasle ter pri tem uporablja vse znanje in izkušnje pridobljene na svoji dosedanji razgibani poklicni poti. Na njenih delavnicah je poudarek na praktični in varni uporabi eteričnih olj z določenim ciljem in namenom.


 

Imate vprašanje? Želite ponudbo in nasvet?
Uporabite naše kontaktne podatke in stopite v stik.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.