O nas

 

Profesionalni in zanesljivi

Smo tim strokovnjakov, ki se zaveda pomena strokovnega in kakovostnega dela. Imamo skupno lastnost, da se zavedamo, da je učenje delo, da je delo igra in da je igra učenje. Tako se poslužujemo raznovrstnih metod in oblik dela. S takim načinom dela znanje in vsebino približamo vsem, tudi še tako zahtevnim poslušalcem.

 
 
 • Simon Maljevac, direktor
  Katja Bizjak se je v zadnjih nekaj letih pokazala kot nepogrešljiva podpora našemu timu. Teambuildingi in delavnice, ki jih je izvedla za nas so močno doprinesli k izgradnji kohezivnosti in razumevanja znotraj ekipe in omogočili boljše delovanje in doseganje boljših rezultatov organizacije. Dostopnost, razumevanje za razlike, toplina in odprtost pa so osebne karakteristike, ki so omogočile izgradnjo zaupanja, ki je pri izvajanju tovrstnih aktivnostih še kako pomembno.
  Simon Maljevac, direktor
  Legebitra
 • Vojko Vavpotič, direktor Javnega zavoda
  Pri delu z ljudmi v javnem sektorju so največji "kapital", ki ga imamo, strokovno usposobljeni zaposleni. Če želimo (z)graditi konstruktivno organizacijsko kulturo, katere poslanstvo je služenje ljudem, potem je potrebno sodelavcem zagotoviti možnost profesionalnega in osebnostnega razvoja. V kolikor se to dopolnjuje z inovativnimi metodami dela, ki jih v svoje delo vključuje Katja, upoštevanjem potreb udeležencev in prijetnim okoljem, je rezultat zagotovljen.
  Vojko Vavpotič, direktor Javnega zavoda
  Mladi Zmaji
 • Tina Rijavec, vodja oddelka za pravno in organizacijsko področje
  V naši družbi se zavedamo, kako pomemben je razvoj sodelavcev za ohranjanje konkurenčnosti v dinamični panogi, s katero se naše podjetje ukvarja. Prav zato posvečamo pozornost tudi različnim oblikam izobraževanja in osebnostni rasti zaposlenih. S tem namenom smo začeli sodelovati z gospo Katjo Bizjak in z njo organizirali več delavnic na temo razvoja notranjih potencialov ter emocionalne inteligence na delovnem mestu. Zaposleni in tudi sama smo bili z delavnicami zadovoljni, saj so potekale v prijetnem in sproščenem vzdušju, h kateremu veliko pripomore Katjina srčnost in toplina. Vsebina delavnic je prilagojena skupini in se zato lahko najdejo konkretne rešitve na dileme, ki se pojavljajo pri delu. Teoretičnemu uvodu sledi praktični del, kjer skozi različne igre in vaje spoznavamo, kje smo in v kateri smeri moramo kot ekipa delati. Pod Katjinim vodstvom se udeleženci počutijo domače, v njih vzbudi igrivost in timski duh. Zato so te delavnice priložnost tako za prijetno popestritev delavnika kot tudi za nadgradnjo sebe in tima. Priporočamo, da se prepustite igri v Katjinem Peskovniku.
  Tina Rijavec, vodja oddelka za pravno in organizacijsko področje
  CPK d.d.
 • David Kastelic, predsednik uprave
  Prijetna sprostitev po napornem delavniku, ki pod vodstvom simpatične voditeljice Katje vzpodbuja timski duh in nadgrajuje odnose. Priporočam jo vsem, ki želijo sprostitev povezati s spoznavanjem sebe in svojih kolegov. Po domače - se splača…
  David Kastelic, predsednik uprave
  Zavarovalnica Maribor d.d
 • Goran Kodelja, generalni direktor
  V Lisci imamo na različnih trgih več kot 120 lastnih in franšiznih prodajaln. Da bi uspešno prodajali, moramo imeti usposobljene prodajalke. Zato jih redno izobražujemo. Zadnje izobraževanje z naslovom Moč pozitivnega razmišljanja je vodila ga. Katja Bizjak. Na naših izobraževanjih večinoma govorimo o tehnikah prodaje in pravilnem odnosu do stranke, tokrat pa smo na delavnicah v Sevnici, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu in Skopju, na katerih je sodelovalo več kot dvesto naših sodelavk, razpravljali o pravilnem odnosu do samega sebe … Ker, kot pravi Katja, ne moreš optimizirati odnosa do stranke, če najprej ne izgradiš pravilnega odnosa do sebe ... Naše sodelavke so bile z vsebino in načinom dela zelo zadovoljne. Tudi sam ocenjujem, da je bilo to izobraževanje koristno in zanimivo. Priporočam.
  Goran Kodelja, generalni direktor
  Lisca d.d.

Katja Bizjak

univ. dipl. soc. pedagoginja, trener, coach

Katja že več kot 15 let vodi različne seminarje in delavnice na teme medsebojnih odnosov, komunikacije, vodenja, reševanja konfliktov, osebnega in profesionalnega razvoja … Izvedla je preko 100 delavnic z odraslimi in preko 500 delavnic z otroki in mladostniki. Verjame, da sta področji osebnega in profesionalnega razvoja tesno prepleteni med seboj. Zato jo pri delu vodijo predvsem »praktičnost in uporabnost« - želi si, da bi udeleženci treningov in delavnic dobili zase uporabna orodja in ideje ter jih potem s pridom uporabljali v praksi.


Tanja Povšič

diplomirana učiteljica razrednega pouka

NLP Praktik, transformativni mediator in Zagovornica otrok preko Urada Varuha človekovih pravic RS, se že vrsto leto ukvarja z vodenjem različnih delavnic s področja mehkih psiholoških veščin. Dela z različno starostno populacijo (z predšolskimi otroki, osnovnošolskimi otroki, mladostniki, mladimi in odraslimi) ter tako nadgrajuje lastno znanje s pridobljenimi izkušnjami. Leta 2009 je oblikovala tudi svojo Šolo za starše »Zavestno starševstvo« in v sklopu le-te izvedla več kot 90 izobraževanj za starše. Njeno vodilo je lastna aktivnost, optimizem, biti naraven in radost do življenja, svoje delavnice pa vedno obogati s konkretnimi primeri. Je mati dveh punčk.


Damjan Habe

univ. dipl. socialni pedagog, trener

Damjan opravlja poklic vzgojitelja domskih otrok, ob enem pa predava na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem. Pri opravljanju poklica je predan delu z mladimi, v osebnem življenju je oče treh otrok. Poklicno pot je začel v Mladinskem domu Malči Beličeve v Ljubljani, kjer je delal kot vzgojitelj, bil soustanovitelj Mladinskega centra Domžale, pot nadaljeval pri Mladinskem domu Jarše (LJ), kjer je danes zaposlen kot vzgojitelj domskih otrok. Damjan profesionalno znanje kot tudi izkušnje prenaša preko seminarjev in predavanj komunikacije, javnega nastopanja, reševanja konfliktov, dela in razvoja timov. Specialistično pa se usmerja v vzgojne teme, pomoč staršem pri vzgoji in delo s pedagoškimi kolektivi.


Marina Ristić

univ.dipl. socialna pedagoginja

Marina je socialna pedagoginja, ki že več kot 8 let dela z mladostniki, veliko izkušenj je pridobila kot vzgojiteljica v vzgojno-izobraževalnem zavodu z mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi težavami. Z mladimi izvaja različne aktivnosti kot so treningi socialnih veščin, treningi komunikacije, pogovorne večere, kreativne delavnice (ples, drama, ustvarjanje) ter izmenjave v tujini. Zaključuje magistrski študij Supervizija, osebno in organizacijsko svetovanje. Izvaja supervizijo v timih, individualni in skupinski koučing ter svetovanje. Izhaja iz teorije izbire in realitetne terapije ter verjame, da smo ljudje vedno v nastajanju.


Melani Kovač

certificirana aromaterapevtka

Melani, šolana plesalka, z diplomo iz informatike in dizajna, se je že v času študija se je začela zanimati za aromaterapijo, še posebej za področje psihoaromaterapije, tako da se je izšolala tudi za aromaterapevtko. Zdaj že več kot 5 let vodi različne tečaje, delavnice in predavanja za otroke in odrasle ter pri tem uporablja vse znanje in izkušnje pridobljene na svoji dosedanji razgibani poklicni poti. Na njenih delavnicah je poudarek na praktični in varni uporabi eteričnih olj z določenim ciljem in namenom.


 

Imate vprašanje? Želite ponudbo in nasvet?
Uporabite naše kontaktne podatke in stopite v stik.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.