Igre

 

V Peskovniku radi raziskujemo preko igre, zato smo razvili različne pripomočke:

 

MOJA KARTICA

Gre za komplet 54 kartic z izbranimi besedami, s katerimi lahko opisujemo počutje, sebe, druge, cilje, želje, ali jih uporabimo kot pripomoček pri učenju, pri vajah za krepitev asociativnega mišljenje ali spodbujanja kreativnosti.

Več informacij: moja_kartica (pdf)

"VPRAŠAJ ME ... RAZVIJAM SE"

Igra s karticami " Vprašaj me ... razvijam se " spodbuja z vprašanji k razmisleku o tem, v katero smer in na kakšen način usmeriti svoje osebno in profesionalno življenje. Kartice so posebej uporabne so za trenerje, terapevte, coache, saj lahko z njihovo pomočjo analiziramo posameznikovo delovanje ter spodbujamo k razmisleku o sebi.

"KOCKAJ SE"

Igra s kockama " Kockaj se " nas na igriv način pripravi do razmisleka o sebi, svojih željah in o tem, kam gre vaša pot. Z odgovarjanjem na kombinacijo besed na obeh kockah boste sebe in tiste, s katerimi boste igrali, spodbudili k postavljanju ciljev.

Več informacij: kockaj_se (pdf)

So izvrsten didaktičen material za vsakega trenerja, coacha, terapevta, učitelja... ki pri svojem delu išče nove načine podajanja znanja ali učenja veščin – tako otrok, kot odraslih. Z njimi se lahko na drugačen način spoznavate, odpirate osebne in medosebne teme, lahko jih uporabite za kratek predah med dvema aktivnostma, iščete nove ideje ... Možnosti je ogromno.

 

Imate vprašanje? Želite ponudbo in nasvet?
Uporabite naše kontaktne podatke in stopite v stik.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.