Let’s meet our coaches.They know well what they doing

 
 • Simon Maljevac, direktor
  Katja Bizjak se je v zadnjih nekaj letih pokazala kot nepogrešljiva podpora našemu timu. Teambuildingi in delavnice, ki jih je izvedla za nas so močno doprinesli k izgradnji kohezivnosti in razumevanja znotraj ekipe in omogočili boljše delovanje in doseganje boljših rezultatov organizacije. Dostopnost, razumevanje za razlike, toplina in odprtost pa so osebne karakteristike, ki so omogočile izgradnjo zaupanja, ki je pri izvajanju tovrstnih aktivnostih še kako pomembno.
  Simon Maljevac, direktor
  Legebitra
 • Vojko Vavpotič, direktor Javnega zavoda
  Pri delu z ljudmi v javnem sektorju so največji "kapital", ki ga imamo, strokovno usposobljeni zaposleni. Če želimo (z)graditi konstruktivno organizacijsko kulturo, katere poslanstvo je služenje ljudem, potem je potrebno sodelavcem zagotoviti možnost profesionalnega in osebnostnega razvoja. V kolikor se to dopolnjuje z inovativnimi metodami dela, ki jih v svoje delo vključuje Katja, upoštevanjem potreb udeležencev in prijetnim okoljem, je rezultat zagotovljen.
  Vojko Vavpotič, direktor Javnega zavoda
  Mladi Zmaji
 • Tina Rijavec, vodja oddelka za pravno in organizacijsko področje
  V naši družbi se zavedamo, kako pomemben je razvoj sodelavcev za ohranjanje konkurenčnosti v dinamični panogi, s katero se naše podjetje ukvarja. Prav zato posvečamo pozornost tudi različnim oblikam izobraževanja in osebnostni rasti zaposlenih. S tem namenom smo začeli sodelovati z gospo Katjo Bizjak in z njo organizirali več delavnic na temo razvoja notranjih potencialov ter emocionalne inteligence na delovnem mestu. Zaposleni in tudi sama smo bili z delavnicami zadovoljni, saj so potekale v prijetnem in sproščenem vzdušju, h kateremu veliko pripomore Katjina srčnost in toplina. Vsebina delavnic je prilagojena skupini in se zato lahko najdejo konkretne rešitve na dileme, ki se pojavljajo pri delu. Teoretičnemu uvodu sledi praktični del, kjer skozi različne igre in vaje spoznavamo, kje smo in v kateri smeri moramo kot ekipa delati. Pod Katjinim vodstvom se udeleženci počutijo domače, v njih vzbudi igrivost in timski duh. Zato so te delavnice priložnost tako za prijetno popestritev delavnika kot tudi za nadgradnjo sebe in tima. Priporočamo, da se prepustite igri v Katjinem Peskovniku.
  Tina Rijavec, vodja oddelka za pravno in organizacijsko področje
  CPK d.d.
 • David Kastelic, predsednik uprave
  Prijetna sprostitev po napornem delavniku, ki pod vodstvom simpatične voditeljice Katje vzpodbuja timski duh in nadgrajuje odnose. Priporočam jo vsem, ki želijo sprostitev povezati s spoznavanjem sebe in svojih kolegov. Po domače - se splača…
  David Kastelic, predsednik uprave
  Zavarovalnica Maribor d.d
 • Goran Kodelja, generalni direktor
  V Lisci imamo na različnih trgih več kot 120 lastnih in franšiznih prodajaln. Da bi uspešno prodajali, moramo imeti usposobljene prodajalke. Zato jih redno izobražujemo. Zadnje izobraževanje z naslovom Moč pozitivnega razmišljanja je vodila ga. Katja Bizjak. Na naših izobraževanjih večinoma govorimo o tehnikah prodaje in pravilnem odnosu do stranke, tokrat pa smo na delavnicah v Sevnici, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu in Skopju, na katerih je sodelovalo več kot dvesto naših sodelavk, razpravljali o pravilnem odnosu do samega sebe … Ker, kot pravi Katja, ne moreš optimizirati odnosa do stranke, če najprej ne izgradiš pravilnega odnosa do sebe ... Naše sodelavke so bile z vsebino in načinom dela zelo zadovoljne. Tudi sam ocenjujem, da je bilo to izobraževanje koristno in zanimivo. Priporočam.
  Goran Kodelja, generalni direktor
  Lisca d.d.
 • Consectetuer lobortis quis, varius in, purus. Integer ultrices posuere cubilia Curae, Nulla ipsum dolor lacus, suscipit adipiscing. Cum sociis natoque penatibus et ultrices volutpat. Nullam wisi ultricies a, gravida vitae, dapibus risus ante sodales.
 • Nulla imperdiet sit amet magna. Vestibulum dapibus, mauris nec malesuada fames ac turpis velit, rhoncus eu, luctus et interdum adipiscing wisi. Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. Quisque lorem tortor fringilla sed, vestibulum id.
 • Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo.

Thomas Clarckson

CEO and Founder

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem.


 

In scelerisque fermentum ipsum id lobortis. Phasellus feugiat nulla sit amet massa interdum finibus. Curabitur accumsan nibh a metus sodales tristique volutpat.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.